-

Algemene informatie

Het Hajraa Binnentoernooi is hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie. Dit jaar staat het toernooi gepland op zaterdag 8 september 2018. Na het leuke toernooi is er nog een afsluitende barbecue en een ontzettend gaaf feest op een andere locatie dan voorgaande jaren. Net als afgelopen jaren zal het toernooi één dag duren. Er is dus geen overnachting inbegrepen. Natuurlijk is dit toernooi ook een prima activiteit voor jullie teamweekend, want er zijn genoeg plaatsen in de buurt om een overnachting te boeken. Het toernooi vindt plaats in het Studenten Sport Centrum (SSC) te Eindhoven.

Inschrijving

De kosten voor deelname aan het Binnentoernooi betreffen dit jaar 40 euro per team. Inschrijven kan uiterlijk tot vrijdag 25 augustus . Ben er snel bij, want VOL=VOL!

Er kan worden ingeschreven op de volgende niveaus:
– Heren: 2e divisie (Vol), promotieklasse, eerste klasse, tweede klasse en derde klasse
– Dames: 3e divisie (Vol), promotieklasse (Vol), eerste klasse, tweede klasse en derde klasse

Voor de poule’s die vol zitten geldt een wachtlijst. Stuur een mail naar bito@hajraa.nl om op de wachtlijst te komen.

Het is niet mogelijk om ballen te lenen tijdens het toernooi, dus elk team wordt verzocht om zélf een gevulde ballentas mee te nemen.

Eten

Er kan bij inschrijving een lunch besteld worden die tijdens het toernooi opgehaald kan worden. Daarnaast is er als diner een barbecue geregeld die op de feestlocatie plaats zal vinden. Daarna kan er tot in de vroege uurtjes gefeest worden!

De kosten voor de lunch betreffen 3,90 euro en voor de barbecue is dit 8,25 euro. Hopelijk eten jullie gezellig mee!

Feest

Na het toernooi is er zoals ieder jaar een ontzettend gaaf feest. Toegang tot het feest is zelfs gratis! De barbecue en het feest zullen op een andere locatie plaatsvinden dan het toernooi. Deze locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Locatie

TU/e Studenten Sportcentrum
Onze Lieve Vrouwenstraat 1
5612 AW Eindhoven

Parkeren

Er zijn kosten verbonden aan parkeren op het TU/e terrein. Wel kan er gratis worden geparkeerd aan de Onze Lieve Vrouwenstraat. Hoewel het aantal plaatsen daar beperkt is. Meer informatie over parkeren op het TU/e terrein vindt u hier.

Betalingsinformatie

Na inschrijving dient het inschrijfgeld overgemaakt te worden naar onderstaande IBAN. Dit geldt ook voor de kosten van eventuele barbecue en/of lunch.
Vermeld hierbij de teamnaam en het aantal deelnemers aan barbecue en/of lunch.

Voorbeeld:
Hajraa binnentoernooi, ‘teamnaam’
Aantal lunch: 10 * €3,90 =€39,00
Aantal bbq: 6 *€8,25 = €49,50
Inschrijfgeld: €40,00
Totaal Prijs : €128,50

Ook betalen via iDEAL is mogelijk. Kosteloos afmelden kan tot uiterlijk 25 augustus. Hierna wordt het inschrijfgeld niet meer teruggegeven. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact op door te mailen naar binnentoernooi@hajraa.nl.

IBAN: NL06ABNA0624600912