Algemene informatie

Het Hajraa Binnentoernooi is al jaren hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 7 september en zoals gewoonlijk in het Eindhoven Studenten Sportcentrum. De wedstrijden vinden plaats tussen 10 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds. De wedstrijden zullen binnen een halve dag vallen. Je zult dus het eerste deel óf het tweede deel van de dag spelen.

Na afloop van het toernooi is er een frietkar aanwezig, waar iedereen gezellig samen zijn of haar buikje kan vullen. Daarna sluiten we af met een knallend feest op dezelfde locatie, ook in het studenten sport centrum!

Inschrijving                  

De inschrijvingen zijn open!

De kosten zijn 25 euro per team voor deelname aan het toernooi én feest!

Tot uiterlijk Zaterdag 24 Augustus kun je je nog afmelden, daarna zou je geen geld meer terugkrijgen. Hierna zullen we ook het definitieve wedstrijdschema rondsturen (een concept zal al eerder bekend zijn).

Eten en feest

Ook dit jaar wordt er weer een heerlijk avondmaal geregeld! Dit jaar staat er een frietkar waar jij je maagje kan vullen. Belangrijk, want daarna begint het feest in de kantine van het sportcentrum, op dezelfde locatie. Elke toernooiganger is daar welkom met gratis entree!

Parkeren

Er zijn kosten verbonden aan parkeren op het TU/e terrein. Wel kan er gratis worden geparkeerd aan de Onze Lieve Vrouwenstraat, hoewel het aantal plaatsen daar beperkt is. Meer informatie over parkeren op het TU/e-terrein vindt u hier.