Algemene informatie

Het Hajraa Binnentoernooi is al jaren hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie. Dit jaar vullen we het toernooi anders in dan afgelopen jaren. De indeling van teams zal worden opgesteld om contactmomenten én verblijftijden van teams op de sportlocatie zoveel mogelijk te beperken. Bovendien zullen er lokale maatregelen actief zijn op het terrein van de sportlocatie. Dit om de gezondheid van alle toernooideelnemers zoveel mogelijk te kunnen waarborgen én de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Het gevoerde beleid en de exacte maatregelen en zullen tijdig vooraf aan het toernooi worden medegedeeld aan de deelnemende teams.

Natuurlijk organiseren we dit zonder in te leveren op de waarden waar wij voor staan: enthousiasme en veel volleybalbeleving.

Inschrijving

Omdat het dit jaar helaas niet mogelijk is om alle activiteiten rond het toernooi te organiseren, zal het toernooi dit jaar GRATIS zijn. Als je geïnteresseerd bent en je jouw team(s) wilt inschrijven, dan kan dat door ons te contacten via e-mail: binnentoernooi@hajraa.nl. Vermeld in deze e-mail je vereniging/teamnaam, niveau, contactpersoon en contactgegevens. Omdat we via de mail werken zullen we een ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ systeem hanteren, dus wees er snel bij! 

Het is niet mogelijk om ballen te lenen tijdens het toernooi, dus elk team wordt verzocht om zélf een gevulde ballentas mee te nemen. 

Parkeren

Er zijn kosten verbonden aan parkeren op het TU/e terrein. Wel kan er gratis worden geparkeerd aan de Onze Lieve Vrouwenstraat, hoewel het aantal plaatsen daar beperkt is. Meer informatie over parkeren op het TU/e-terrein vindt u hier.

Feest

Afgelopen jaren was er na het toernooi een ontzettend gaaf feest. Omdat we geen mogelijkheden zien om een feest te organiseren én ons hierbij niet aan de opgelegde maatregelen kunnen houden op de beoogde feestlocaties, hebben we besloten dat er dit jaar geen feest zal plaatsvinden. Ook andere faciliteiten als de afsluitende barbecue zal geen doorgang vinden.