Algemene informatie

Het Hajraa Binnentoernooi is al jaren hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 10 september en zoals gewoonlijk in het Eindhoven Studenten Sportcentrum. Dit jaar is het weer extra speciaal, want we zullen het toernooi weer ervaren zoals we gewend waren voor corona! Als deelnemend team wordt je ingedeeld in een ochtend óf middag poule. Er is mogelijkheid om vooraf lunch bonnen te bestellen en na afloop van het toernooi is er een BBQ, waar iedereen zich voor kan aanmelden. Daarna sluiten we af met een knallend feest!

Inschrijving                  

De inschrijvingen zijn open!

De kosten zijn 45 euro per team voor deelname aan het toernooi én feest!. Mocht je ook een goed verzorgde lunch willen, kan dit voor 5 euro per persoon. Ook is iedereen welkom op de BBQ, voor 10 euro per persoon. Dit alles kan je meteen bij het aanmelden aangeven.

Weten jullie nog niet of je mee wilt BBQen/lunchen? Hier kan je ons ook later over mailen, tot uiterlijk zaterdag 27 augustus. Dit is ook de uiterlijke uitschrijf datum, wat betekent dat het niet meer mogelijk is om het inschrijfgeld terug te krijgen na deze datum.

Feest

Dit jaar kunnen we eindelijk de gemiste Binnentoernooi feesten gaan inhalen. Dit zal aansluitend aan de BBQ zijn, op dezelfde locatie. Iedereen is welkom en entree is gratis! En nog beter: een biertje kost maar €1,30!

Parkeren

Er zijn kosten verbonden aan parkeren op het TU/e terrein. Wel kan er gratis worden geparkeerd aan de Onze Lieve Vrouwenstraat, hoewel het aantal plaatsen daar beperkt is. Meer informatie over parkeren op het TU/e-terrein vindt u hier.