Algemene informatie

Het Hajraa Binnentoernooi is al jaren hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 9 september en zoals gewoonlijk in het Eindhoven Studenten Sportcentrum. Vorig jaar was het toernooi eindelijk weer grotendeels zoals het altijd was. Dit jaar pakken we dit door! De wedstrijden vinden plaats tussen 10 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds. De wedstrijden zullen binnen een halve dag vallen in verband met de verbouwing van het sportcentrum. Je zult dus het eerste deel óf het tweede deel van de dag spelen.

Later komt nog de mogelijkheid om lunch bonnen te bestellen. Na afloop van het toernooi is er een BBQ, waar iedereen zich al wel voor kan aanmelden. Daarna sluiten we af met een knallend feest!

Inschrijving                  

De inschrijvingen zijn open!

De kosten zijn 30 euro per team voor deelname aan het toernooi én feest! Ook is iedereen welkom op de BBQ, voor 10,50 euro per persoon. Dit alles kan je meteen bij het aanmelden aangeven.

Weten jullie nog niet of je mee wilt BBQen? Hier kan je ons ook later over mailen, tot uiterlijk zaterdag 26 augustus. Dit is ook de uiterlijke uitschrijf datum, wat betekent dat het niet meer mogelijk is om het inschrijfgeld terug te krijgen na deze datum.

BBQ en feest

Ook dit jaar wordt er weer een heerlijke BBQ geregeld. Anders dan vorig jaar zal deze BBQ plaatsvinden op het terrein van het sportcentrum. Het feest is op een andere locatie in het centrum van Eindhoven. Iedereen is welkom en entree is gratis!

Parkeren

Er zijn kosten verbonden aan parkeren op het TU/e terrein. Wel kan er gratis worden geparkeerd aan de Onze Lieve Vrouwenstraat, hoewel het aantal plaatsen daar beperkt is. Meer informatie over parkeren op het TU/e-terrein vindt u hier.

Het sportcentrum wordt tijdens het toernooi deels verbouwd. Hierdoor kan het zo zijn dat er beperkte parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Zodra wij meer informatie hebben is dit hier te vinden.