Algemene informatie

Het Hajraa Binnentoernooi is al jaren hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie. Dit jaar zal het in de vorm van een driekamp zijn, waarbij ieder team dus twee oefenwedstrijden speelt. Het toernooi zal plaatsvinden op 11 september dus houdt deze vrij je agenda. Mocht het nodig zijn, zullen er aanvullende maatregelen worden getroffen op het Eindhoven Studenten Sport Centrum, waar het toernooi plaats vindt. We werken met de dan geldende maatregelen van het RIVM, maar ook van het Studentensportcentrum Eindhoven en de TU/e. Hier baseren we ons protocol op, die wij tijdig met de deelnemende teams communiceren via de e-mail.

We hopen natuurlijk dat er geen beperkingen nodig zijn en dat we zoals gebruikelijk een onwijs gaaf toernooi kunnen organiseren met een knallend feest achteraf.

Inschrijving                  

Dit jaar is het gratis om deel te nemen! In eerste instantie was er wel een toegangsprijs gecommuniceerd maar dit hebben we veranderd. Alle teams die al betaald hebben krijgen daarom hun geld terug en mogen gratis deelnemen. Aanmelden kan via de knop rechtsboven, ‘Schrijf je in!’. Mocht het niveau waar je je voor wilt aanmelden vol zitten, kan je je aanmelden voor de reservelijst. Dit kan op dezelfde manier als een normale inschrijving. Mocht er een plek vrijkomen, dan nemen wij hierover contact me je op.

Het is niet mogelijk om ballen te lenen tijdens het toernooi, dus elk team wordt verzocht om zélf een gevulde ballentas mee te nemen.

Parkeren

Er zijn kosten verbonden aan parkeren op het TU/e terrein. Wel kan er gratis worden geparkeerd aan de Onze Lieve Vrouwenstraat, hoewel het aantal plaatsen daar beperkt is. Meer informatie over parkeren op het TU/e-terrein vindt u hier.

Feest

Wegens de huidige maatregelen omtrent Corona, verwachten wij geen feest te kunnen organiseren dit jaar. Dit is natuurlijk een domper voor ons allen, maar wij hopen jullie volgend jaar opnieuw terug te zien en dan zullen wij dat wel goed compenseren.