Algemene informatie

Het Hajraa Binnentoernooi is hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie. Dit jaar staat het toernooi nog niet gepland. Vanwege de huidige omstandigheden worden datum en invulling later bekend gemaakt. Wat wel zeker is: het toernooi zal plaatsvinden in het Studenten Sport Centrum (SSC) te Eindhoven.

Inschrijving

De inschrijvingen openen binnenkort. De kosten voor deelname aan het Binnentoernooi betreffen dit jaar 45 euro per team. De niveaus waarvoor kan worden ingeschreven zal a.s.a.p bekend gemaakt worden, maar voor zowel dames als heren van hoog tot laag zijn er mogelijkheden!

Het is niet mogelijk om ballen te lenen tijdens het toernooi, dus elk team wordt verzocht om zélf een gevulde ballentas mee te nemen. 

Feest

Al jarenlang is er na het toernooi een ontzettend gaaf feest. Vanwege de huidige situatie is dit nog onduidelijk. Meer informatie volgt!

Parkeren

Er zijn kosten verbonden aan parkeren op het TU/e terrein. Wel kan er gratis worden geparkeerd aan de Onze Lieve Vrouwenstraat, hoewel het aantal plaatsen daar beperkt is. Meer informatie over parkeren op het TU/e-terrein vindt u hier.

Betalingsinformatie

Hierover volgt zo snel mogelijk de noodzakelijke informatie.