Algemene informatie

Het Hajraa Binnentoernooi is hét voorbereidingstoernooi voor de Nevobo competitie. Dit jaar staat het toernooi gepland op zaterdag 7 september 2019. Na het toernooi is er nog een afsluitende barbecue en een ontzettend gaaf feest. Net als afgelopen jaren zal het toernooi één dag duren. Er is dus geen overnachting inbegrepen. Natuurlijk is dit toernooi ook een prima activiteit voor jullie teamweekend, want er zijn genoeg plaatsen in de buurt om een overnachting te boeken. Het toernooi vindt plaats in het Studenten Sport Centrum (SSC) te Eindhoven.

Inschrijving

De kosten voor deelname aan het Binnentoernooi betreffen dit jaar 40 euro per team. Inschrijven kan uiterlijk tot vrijdag 24 augustus . Ben er snel bij, want VOL=VOL!

De niveaus waarvoor kan worden ingeschreven zal a.s.a.p bekend gemaakt worden, maar voor zowel dames als heren van hoog tot laag zijn er mogelijkheden!

Het is niet mogelijk om ballen te lenen tijdens het toernooi, dus elk team wordt verzocht om zélf een gevulde ballentas mee te nemen.

Inschrijven is mogelijk vanaf eind april.

Eten

Er kan bij inschrijving een lunch besteld worden die tijdens het toernooi opgehaald kan worden. Daarnaast is er als diner een barbecue geregeld die op de feestlocatie plaats zal vinden. Daarna kan er tot in de vroege uurtjes gefeest worden!

De kosten voor de lunch betreffen 4,50 euro en voor de barbecue is dit 8,50 euro. Hopelijk eten jullie gezellig mee!

Feest

Na het toernooi is er zoals ieder jaar een ontzettend gaaf feest. Toegang tot het feest is gratis! De barbecue en het feest zullen op een andere locatie plaatsvinden dan het toernooi. Deze locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Parkeren

Er zijn kosten verbonden aan parkeren op het TU/e terrein. Wel kan er gratis worden geparkeerd aan de Onze Lieve Vrouwenstraat. Hoewel het aantal plaatsen daar beperkt is. Meer informatie over parkeren op het TU/e terrein vindt u hier.

Betalingsinformatie

Hierover volgt zo snel mogelijk de noodzakelijke informatie.